Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Maapähkinä 63g355kcal16g8.2g26.9g9.9g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g19g169kcal0g0g18.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)19g3.7kcal0g1.2g0g0g
Hunaja 8.7g29kcal0g7.1g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.5g7.1kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g1329kcal42.2g71.2g93g34g
Valittu annoskoko490g665kcal21.1g35.6g46.5g17g
Annoskoko puolitettuna245g332kcal10.6g17.8g23.3g8.5g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474