Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy140g742kcal11.1g44.8g58.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl350g1190kcal7g10.5g122.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g3864kcal36.2g110.6g362.6g0g
Valittu annoskoko490g1932kcal18.1g55.3g181.3g0g
Annoskoko puolitettuna245g966kcal9.1g27.7g90.7g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444003