Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 38g85kcal6g0.2g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Pasta, Pirkka Gnocchi75g270kcal9g56.2g0.8g2.5g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana998g1357kcal98.4g125.8g50.6g10.4g
Valittu annoskoko499g678kcal49.2g62.9g25.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna250g339kcal24.6g31.5g12.7g2.6g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519