Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.8g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g15kcal1g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.5g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g146kcal10g6g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110