Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima0.7g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Paprika, punainen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)1.4g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)1.8g1.8kcal0.4g0g0g0g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)0.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g18kcal1.4g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g9kcal0.7g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g182kcal14g14g6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959