Karviaismehu

Laita karviaiset isoon astiaan ja kaada päälle sokeri.

Sekoita, ja jos karviaiset ovat suoraan pakastimesta, anna sulaa pari tuntia.

Kaada päälle 4 litraa kiehuvaa vettä ja laita kansi päälle.

Odota 6 tuntia.

Siivilöi, laita pulloihin ja jääkaappiin.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karviainen 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g3kcal0g0.8g0g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g34kcal0g8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239114