Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kebabliha(lidl)1.8g3.4kcal0.3g0.1g0.2g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.9g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g17kcal0.6g0.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko5g9kcal0.3g0.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g171kcal5.9g3.9g13.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236424