Ananaskakku

Munat ja sokeri vaahdoksi.

kuivat aineet keskenään sekaisin.

vesi+voi sulatetaan.

lisätään kulhoon vuorotellen jauhoseosta, rasvavesiseosta ja ananasmurskaa.

175 1 tunti

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Ananasmurska eldorado0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g29kcal0.6g4.2g1g0.2g
Valittu annoskoko5g15kcal0.3g2.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g286kcal5.9g41.2g9.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246749