Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria1.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal0.6g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.3g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g114kcal5.8g5.8g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625