VilliPurrin HerkkuPizza

Pohjaan jauhot, hiiva, vesi, öljy ja suola.

anna turvota kunnolla.

paista ja mausta jauheliha sekä sipulit.

leivo pohja leivinpaperin päälle, tomaattimurska, jauheliha ja muut romppeet, lopuksi juusto.

225c 15-20min

tarjoile runsaan salaatin kera

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Villipurri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Paistijauheliha, 100g [annos 100g]3.5g6.4kcal1g0g0.2g0g
Tonnikala vedessä 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ananas, omassa liemessään 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 0.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g0.3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal2.2g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko5g10kcal1.1g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.6g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g189kcal20.4g3.7g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95213