Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g0.6g3.4kcal0g0.2g0.3g0.1g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g2g5.2kcal0g0.1g0.5g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g2.6g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g24kcal0.2g0.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko5g12kcal0.1g0.4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g229kcal1.9g7.7g21.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146