Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kahvikerma hyla Valio0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.8g5.5kcal0g0g0.6g0g
Mantelilastu (A la meira)0.7g4kcal0.2g0g0.4g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g48kcal0.6g5.4g2.6g0g
Valittu annoskoko5g24kcal0.3g2.7g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.2g1.4g0.7g0g
Arvot/100g100g448kcal5.6g50g24.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861