Piupaun ananaspiirakkal

30 cm halkasija piirakkavuoka.

Sekoita murotaikina ainekset (venhäjauho, sokeri ja leivinjauho) keskenään pehmeään voihin ja levitä piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Valuta mehut ananaksista ja sekoita loput täyteainekset keskenään ja kaasa vuokaan.

n. 20 min 200 asteisessa uunissa..

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Troopm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.1g4kcal0.1g0.8g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.3g3.6kcal0g0g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g36kcal0.2g3.4g2.2g0g
Valittu annoskoko5g18kcal0.1g1.7g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g0.9g0.6g0g
Arvot/100g100g350kcal1.9g32.7g21.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293949