Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g2.6g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g2.6g4.5kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal1.4g0.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko5g9kcal0.7g0.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g172kcal13.2g1.9g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395