Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.4g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal1g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.5g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g133kcal9.1g1.8g10.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255752