Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 2.7g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g1.8g1kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal1.2g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.6g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g185kcal11.1g1.9g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071