Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka4.4g0.5kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal0g0g1.4g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0g0g0.4g0g
Arvot/100g100g120kcal0g0g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706