Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal0.4g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko6g7kcal0.2g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g124kcal3.6g3.6g9.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542