Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.6g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g16kcal1.4g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.7g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g147kcal12.7g5.5g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110