Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.2g1kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g0.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Auringonkukansiemen 0.4g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.6g1.2g0.6g0.8g
Valittu annoskoko6g6kcal0.3g0.6g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g100kcal5.5g10.9g5.5g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502