Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.1g4kcal0.1g0.8g0g0g
Voi 0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Maito, Kevyt0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g33kcal0.4g3.8g1.6g0g
Valittu annoskoko5g17kcal0.2g1.9g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g1g0.4g0g
Arvot/100g100g306kcal3.7g35.2g14.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760