Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima0.8g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Paprika, punainen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)1.5g4kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)2g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal1.6g1.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko6g10kcal0.8g0.8g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g182kcal14.3g14.3g7.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959