Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.7g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1.9g6.6kcal0.3g1.2g0.1g0.1g
Juusto Oltermanni 17%0.9g2kcal0.3g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g27kcal1.6g3.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko6g14kcal0.8g1.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.4g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g239kcal14g29.8g10.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374