Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1.8g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0.8g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g63kcal7g1.8g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690