Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu, rainbow0.9g0.9kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g4kcal0.4g0.2g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.2g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g34kcal3.4g1.7g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444