Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Poronpaisti 1.8g3.2kcal0.5g0g0.1g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal1g0.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.5g0.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g80kcal8.3g1.7g3.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461271