Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka40g4.4kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6g54kcal0g0g6g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g3g0.8kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g120kcal0.8g1.6g12.2g1g
Valittu annoskoko50g60kcal0.4g0.8g6.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g30kcal0.2g0.4g3.1g0.3g
Arvot/100g100g120kcal0.8g1.6g12.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706