Valkkarikastike kebabille

Sekoita kermaviili ja ranskankerma.

Mausta valkosipulijauheella, sitruunapippurilla, basilikalla yms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g25g31kcal0.8g1g2.6g0g
Kermaviili 10% (Lidl) (Naturis), annos 200g25g30kcal0.8g1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g122kcal3.2g4g10.2g0g
Valittu annoskoko50g61kcal1.6g2g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna25g31kcal0.8g1g2.6g0g
Arvot/100g100g122kcal3.2g4g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165083