Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 25g75kcal5.7g0g5.8g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g17g9kcal0.3g1.1g0.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl8.3g7.1kcal0.1g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g182kcal12.2g3g13.6g0g
Valittu annoskoko50g91kcal6.1g1.5g6.8g0g
Annoskoko puolitettuna25g46kcal3.1g0.8g3.4g0g
Arvot/100g100g182kcal12.2g3g13.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071