Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima6.9g26kcal2g0g2g0g
Paprika, punainen6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)14g36kcal1.3g6.6g0.5g0.8g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)18g18kcal3.6g0.5g0.2g0.1g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)5g8.5kcal0.3g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g181kcal14.6g15.2g7g2g
Valittu annoskoko50g90kcal7.3g7.6g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna25g45kcal3.7g3.8g1.8g0.5g
Arvot/100g100g180kcal14.6g15.2g7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959