Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g19g15kcal3.6g0g0.2g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g11g38kcal0.2g0.3g3.9g0g
Emmental juustoraaste, lidl9g34kcal2.7g0g2.6g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g250kcal13.4g1.2g21g0g
Valittu annoskoko50g125kcal6.7g0.6g10.5g0g
Annoskoko puolitettuna25g63kcal3.4g0.3g5.3g0g
Arvot/100g100g249kcal13.3g1.2g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213