Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki18g10kcal1.6g0.9g0g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g7.3g0.2kcal0g0g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.3g20kcal0.7g0.2g1.8g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g137kcal9g2.4g10.2g0g
Valittu annoskoko51g68kcal4.5g1.2g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna25g34kcal2.3g0.6g2.6g0g
Arvot/100g100g135kcal8.9g2.4g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255752