Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 250g748kcal57.1g0g58.3g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g167g92kcal3.3g10.8g4.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl83g71kcal1.2g3.7g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1821kcal123.2g29g136.6g0g
Valittu annoskoko500g910kcal61.6g14.5g68.3g0g
Annoskoko puolitettuna250g455kcal30.8g7.3g34.2g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071