Vadelmavaniljajogurttijäädyke

Soseuta puoliksi sulaneet vadelmat.

Kaada joukkoon 5dl jogurttia.

Vatkaa ja pakasta.

Ota pakastimesta kahden tunnin välein ja vatkaa.

Näin jäädykkeeseen muodostuvat kiteet ovat pienempiä.

Jäätelö on valmis, kun koostumus muistuttaa kaupan tuotetta.

Notkeuttamiseen voi käyttää 2dl vaniljajogurttia.

Myrtti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ingman, jogurtti vanilja 0,1 (100g)368g258kcal14.7g47.9g12.9g0.7g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss132g45kcal1.3g5.4g1.1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g606kcal32g106.6g28g11.2g
Valittu annoskoko500g303kcal16g53.3g14g5.6g
Annoskoko puolitettuna250g152kcal8g26.7g7g2.8g
Arvot/100g100g61kcal3.2g10.7g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34431