Punaviinikastike

Valmista ruskea kastike.

Lisää punkku ruskeaankastikkeeseen.

Kuullosta sipulit ja lisää ne mukaan.

Mausta lihaliemikuutiolla, mustapippurilla sekä yhdellä laakerinlehdellä.

Lopuksi lisää tuoretta persiljaa.

Angus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho sunnuntai76g266kcal9.1g53.9g1.6g2.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)32g228kcal0g0g25.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g32kcal1.5g0.2g2.8g0g
Punaviini, 12%253g213kcal0.8g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)127g34kcal1.6g6.1g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1544kcal26g121.4g60g9.8g
Valittu annoskoko500g772kcal13g60.7g30g4.9g
Annoskoko puolitettuna250g386kcal6.5g30.4g15g2.5g
Arvot/100g100g154kcal2.6g12.1g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40595