Pikapapukeitto

Edellisten lisäksi keittoa maustamaan ainakin laakerinlehti, pari tl viinietikkaa (itse käytin valkosipulimaustettua valkoviinietikkaa), ripaus suolaa ja mustapippuria.

Yrttejä ja muita mausteita maun mukaan.

Oregano toimii ainakin hyvin.

Ja papuja voi vaihdella.

Viimeksi käytin fawa-papuja, ja hyvää oli. Näitä löytyy erilaisista etnoruokakaupoista tölkitettyinä.

Kaikki ainekset kattilaan kuumenemaan.

Lisäksi muutama desi vettä.

Kun ovat kuumentuneet (soijarouhe turvonnut), soppa soseeksi esim.

sauvasekoittajalla.

Hupakko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, 1 dl23g79kcal8.3g2.4g4.1g2.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g285g100kcal2.8g19.4g1.4g4g
Papu, Pinto. 70g192g654kcal40.2g121.9g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1666kcal102.6g287.4g15.2g12.8g
Valittu annoskoko500g833kcal51.3g143.7g7.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna250g416kcal25.7g71.9g3.8g3.2g
Arvot/100g100g167kcal10.3g28.7g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42467