Jauhemaksapihvit

Raasta peruna, silppua sipuli, kuulota sipuli pannulla.

Lisää jauhemaksan sekaan peruna, sipuli, kerma, kananmuna, maust
a valkopippurilla ja suolalla, sekoita hyvin.

Paista pannulla ohuita pihvejä ja nauti :) Tästä resepti koosta tulee miljoona noita pihvejä joten kannattaa vaikka puolittaa ainekset, pysy kuitenkin yhdessä kanamunassa vaikka puolitat :)

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g167g100kcal2.5g21.7g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Naudan maksa146g193kcal26.8g8.5g5.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)61g100kcal1.8g2.4g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g895kcal69.4g75.6g33.6g6.6g
Valittu annoskoko500g448kcal34.7g37.8g16.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna250g224kcal17.4g18.9g8.4g1.7g
Arvot/100g100g90kcal6.9g7.6g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42809