Suppilovahvero-sipulikeitto

Kuullota sipulit kullankeltaisiksi hitaasti margariinissä.

Lisää sienet loppuvaiheessa.

Lisää liemikuutio, vesi, balsamico ja mausteiksi mustapippuri, (suola).

Anna kiehua tunti, tarkasta maku.

Tarjoa paahdetun leivän kanssa.

Mynthon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)157g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Valkosipuli 2.7g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g39g12kcal0.4g1.6g0.1g0g
Oivariini, 60 (100g)12g65kcal0.1g0.1g7g0g
Vesi274g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka balsami12g4.1kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.9g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g275kcal6.2g20.4g16.6g5.8g
Valittu annoskoko500g138kcal3.1g10.2g8.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna250g69kcal1.6g5.1g4.2g1.5g
Arvot/100g100g28kcal0.6g2g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50240