Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä3049g11281kcal182.9g945.1g762.2g30.5g
Valio maustettu rahka, vanilja1220g1951kcal89g195.1g85.4g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g732g1090kcal5.1g261.2g0g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28644kcal554g2802.8g1695.2g75.6g
Valittu annoskoko5000g14322kcal277g1401.4g847.6g37.8g
Annoskoko puolitettuna2500g7161kcal138.5g700.7g423.8g18.9g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640