Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1913g517kcal24.9g91.8g3.8g32.5g
Sipuli (kuorittu)1913g517kcal24.9g91.8g3.8g32.5g
Maapähkinä 638g3623kcal163.3g84.2g274.2g100.8g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g191g1722kcal0g0g191.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)191g38kcal0g12.4g0g0g
Hunaja 89g295kcal0.4g72.1g0g0g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 26g72kcal2.7g10.8g0.5g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13568kcal432.4g726.2g947.2g345g
Valittu annoskoko5000g6784kcal216.2g363.1g473.6g172.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3392kcal108.1g181.6g236.8g86.3g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474