Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl656g2230kcal91.8g367.2g43.9g72.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1639g5738kcal229.5g1049.2g50.8g90.2g
Juusto Oltermanni 17%820g1779kcal245.9g0g139.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1639g541kcal54.1g80.3g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g164g1475kcal0g0g163.9g0g
Leivinjauhe 82g144kcal4.3g31g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23813kcal1251.2g3055.4g795.8g325.4g
Valittu annoskoko5000g11906kcal625.6g1527.7g397.9g162.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5953kcal312.8g763.9g199g81.4g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374