Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1469g408kcal17.5g59.6g2.9g30.9g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g735g698kcal146.9g0g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2449g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 54g164kcal5.1g7.3g12.7g0.9g
Sipuli (kuorittu)245g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Voi 49g355kcal0.6g0.2g39.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3382kcal346.6g157.8g122g72g
Valittu annoskoko5000g1691kcal173.3g78.9g61g36g
Annoskoko puolitettuna2500g846kcal86.7g39.5g30.5g18g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834