Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2273g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1591g2705kcal318.2g0g159.1g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka1136g398kcal31.8g53.4g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6204kcal700g106.8g341g0g
Valittu annoskoko5000g3102kcal350g53.4g170.5g0g
Annoskoko puolitettuna2500g1551kcal175g26.7g85.3g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690