Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g2459g4303kcal467.2g0g270.5g2.5g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g2459g4180kcal189.3g127.9g319.7g68.9g
Sitruunamehu, laimentamaton82g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17002kcal1313.4g258.4g1180.4g143g
Valittu annoskoko5000g8501kcal656.7g129.2g590.2g71.5g
Annoskoko puolitettuna2500g4250kcal328.4g64.6g295.1g35.8g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395