Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g1902g1522kcal361.4g0g19g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g1087g3804kcal21.7g32.6g391.3g0g
Emmental juustoraaste, lidl924g3400kcal267.9g0g258.7g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g1087g3696kcal21.7g32.6g380.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24843kcal1345.4g130.4g2098.8g0g
Valittu annoskoko5000g12422kcal672.7g65.2g1049.4g0g
Annoskoko puolitettuna2500g6211kcal336.4g32.6g524.7g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213