Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1008g295kcal9.5g45.4g4g19.2g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.7g0.3g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g326g88kcal4.2g15.7g0.7g5.5g
Kikherne (Gogreen), annos 100g1364g1432kcal109.1g191g27.3g136.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2195g768kcal21.9g149.2g11g30.7g
Rypsiöljy 59g525kcal0g0g59.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6319kcal296.8g818g205.2g385.6g
Valittu annoskoko5000g3160kcal148.4g409g102.6g192.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1580kcal74.2g204.5g51.3g96.4g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167