DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2595g721kcal30.9g105.4g5.2g54.5g
Porkkana 519g170kcal3.2g28.9g1g13.2g
Ruokasuola jodioitu 43g1.1kcal0.3g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)779g5995kcal7.8g7.8g661.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 865g1524kcal16.3g26.8g147.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)104g21kcal0g6.7g0g0g
Sokeri 87g351kcal0g86.4g0g0g
Mustapippuri 8.7g24kcal0.9g3.3g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17613kcal118.8g530.6g1630.8g140g
Valittu annoskoko5000g8806kcal59.4g265.3g815.4g70g
Annoskoko puolitettuna2500g4403kcal29.7g132.7g407.7g35g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904