Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 2500g7479kcal571.3g0g583.3g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g1667g917kcal33.3g108.3g41.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl833g708kcal11.7g36.7g58.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18208kcal1232.6g290g1366.6g0g
Valittu annoskoko5000g9104kcal616.3g145g683.3g0g
Annoskoko puolitettuna2500g4552kcal308.2g72.5g341.7g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071