Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti187g934kcal46.5g62.2g53.8g53g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g138g76kcal8.3g4.1g2.8g138.2g
Vesi3735g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g560g1849kcal61.6g353g15.7g67.2g
Auringonkukansiemen 374g2218kcal85.9g47.1g184.9g22.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10154kcal404.6g932.8g514.4g561.6g
Valittu annoskoko5000g5077kcal202.3g466.4g257.2g280.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2538kcal101.2g233.2g128.6g140.4g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502