Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g294g941kcal2.9g229.4g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g294g2647kcal0g0g294.1g0g
Punajuuri 4412g1693kcal44.1g304.4g8.8g110.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10563kcal94g1067.6g605.8g220.6g
Valittu annoskoko5000g5282kcal47g533.8g302.9g110.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2641kcal23.5g266.9g151.5g55.2g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634